lupa x
user

Novým ředitelem Car PR Media ze skupiny Prima je Ondřej Běhal.

Novým ředitelem Car PR Media ze skupiny Prima je Ondřej Běhal.

07.09.2021

Redakce

Novým ředitelem Car PR Media ze skupiny Prima je Ondřej Běhal.

Novým ředitelem společnosti Car PR Media ze skupiny Prima se stal Ondřej Běhal (47), který měl ve firmě dosud na starost on-line a sociální média. Firma dosud spadala pod komerčního ředitele skupiny Prima Vladimíra Pořízka, který zůstává spolu s Markem Singerem v pozici jednatele. Jejich role ale bude již jen strategická. Prima to dnes oznámila ČTK v tiskové zprávě.

Car PR Media vyrábí pro skupinu Prima tradiční motoristický pořad Autosalon.tv, který je s až 115.000 diváky nejsledovanějším pořadem s automobilovou tematikou na českých televizích. Rovněž stojí za cestovatelským magazínem Fotr na tripu a provozuje internetové stránky Autosalon.tv, které patří s měsíční návštěvností kolem tři čtvrtě milionu reálných uživatelů mezi největší auto-moto weby v Česku. Firma také obchoduje se svými produkty a vyrábí automobilový obsah pro další média skupiny Prima.

„Po dvou a půl letech existence projekt disponuje bohatým portfoliem produktů pro klienty z automotive segmentu, které jim umožňují na míru představit jejich novinky i zavedené produkty. Rozhodli jsme se, že teď nastal ten správný čas projekt posunout ještě dál a osamostatnit jeho vedení,“ uvedl Pořízek. Běhal byl podle něj logickou volbou, protože stál u zrodu Car PR Media a má zkušenosti z pozice šéfredaktora

Běhal v letech 2002 až 2009 působil v roli šéfredaktora Světa motorů, který se vrátil na pozici nejprodávanějšího motoristického časopisu v Česku. Poté byl zakladatelem a většinovým vlastníkem portálu Vybermiauto.cz, který posléze koupilo vydavatelství Economia.

Praha 7. září (ČTK)

Hlavní stránka