lupa x
user

Některé časopisy CNC přestanou vycházet v tištěné podobě

Některé časopisy CNC přestanou vycházet v tištěné podobě

22.10.2022 , Aktualizováno 21.10.2022

Redakce

Časopisy Moje psychologie, Dieta, Maminka, Moje zdraví, F.O.O.D. a Těhule přestane vydavatelství Czech News Center vydávat v tištěné podobě. Jejich obsah bude dostupný pouze on-line. Vydavatelství to dnes uvedlo v tiskové zprávě. Reorganizovaná redakce bude fungovat v menších týmech, které budou zodpovědné za tematické oblasti, nikoliv konkrétní tituly.

Některé časopisy CNC přestanou vycházet v tištěné podobě

Foto: Shutterstock

Vydavatelství uvedlo, že strategií je tvorba obsahu podle cílových publik a konstantní práce s nimi. Zároveň budou plnohodnotnou součástí těchto týmů například specialisté na optimalizaci stránek, weboví specialisté, konsolidovaný videotým nebo odborníci na sociální sítě.

„Zahájili jsme reorganizaci celého velkého newsroomu, který má na starost právě lifestyle obsah. V kontextu tzv. digital-first vize budeme v rámci CNC první redakce, která už nebude mít tradiční složení, ale bude fungovat v mikrotýmech. Odvíjí se to od záměru fungovat více prouživatelsky, tak, abychom nabídli čtenářům co nejkvalitnější obsah, a to tou nevhodnější cestou. Ať už se jedná o webový obsah, obsah na sociálních sítích nebo třeba videotvorbu,“ uvedla šéfredaktorka integrovaného newsroomu Anna Netušilová.

Mediální dům CNC začal svou digitální transformaci v roce 2021. Od té doby spustil například nový web zaměřený na generaci Z heyfomo.cz, vlastní herní aplikaci Kvízuj, platformu pro konsolidovaný placený obsah Premium+, dva bazarové portály na svých vlajkových webech Blesk.cz a Auto.cz, on-line katalogy zboží zbozi.zive.cz a zbozi.auto.cz.

Praha (ČTK)

Hlavní stránka