lupa x
user

Novou mluvčí Sazky je Pavla Hobíková, přešla z Mall Group

Novou mluvčí Sazky je Pavla Hobíková, přešla z Mall Group

10.02.2023 , Aktualizováno 09.02.2023

Redakce

Novou ředitelkou externí komunikace a tiskovou mluvčí společnosti Sazka je Pavla Hobíková. Do loterijní firmy přišla z internetové nákupní galerie Mall Group, kde zastávala obdobnou funkci. Nahradila tak Veroniku Diamantovou.

Novou mluvčí Sazky je Pavla Hobíková, přešla z Mall Group

Foto: Shutterstock

Hobíková bude součástí divize vnějších vztahů a udržitelnosti, kterou od loňského roku vede Petr Jonák. Na starosti bude mít kompletní externí komunikaci včetně přípravy PR kampaní a eventů a bude také vystupovat jako mluvčí loterijní firmy.

Před nástupem do Sazky Hobíková působila tři a půl roku jako PR manažerka a tisková mluvčí společnosti Mall Group. Zodpovědná byla za rozvoj externí komunikace a mediálních vztahů skupiny v šesti zemích včetně komunikace prodeje skupiny polského Allegra.

Před působením v Mall Group měla Hobíková na starosti vztahy s veřejností u mobilního operátora T-Mobile. V letech 2012 až 2018 vedla externí komunikaci hypermarketů Globus ČR, kde byla zodpovědná také za aktivity v oblasti společenské odpovědnosti firem (CSR).

Loterijní společnost Sazka je dceřinou společností nadnárodního provozovatele loterií Allwyn, který patří do skupiny KKCG podnikatele Karla Komárka. V roce 2021 měla čistý zisk 1,62 miliardy korun.

Praha (ČTK)

Hlavní stránka