lupa x
user

Bezpečí na dosah ruky: Jak SOS tlačítko Senzoor mění životy seniorů

Bezpečí na dosah ruky: Jak SOS tlačítko Senzoor mění životy seniorů

14.06.2024 , Aktualizováno 13.06.2024

Redakce

Ve světě, kde každá minuta může rozhodnout o životě, přichází SOS tlačítko Senzoor jako spolehlivý ochránce. Díky pokročilé technologii NB-IoT, ve spolupráci se společností Vodafone, a kompaktnímu designu, který je nositelný jako náramkové hodinky, poskytuje toto zařízení nejenom pocit bezpečí, ale reálnou pomoc v nejkrizovějších momentech.

Bezpečí na dosah ruky: Jak SOS tlačítko Senzoor mění životy seniorů

Senzoor je výjimečný. Na rozdíl od organizací poskytujících tísňovou péči není hlídaná osoba v kontaktu s dispečerem, ale nouzové volání obdrží člen rodiny nebo jiná blízká osoba. Můžete nastavit až 5 kontaktů, které budou v případě nouze kontaktovány plně automatizovanou centrálou pomocí hovoru, SMS nebo e-mailu. Tímto způsobem Senzoor nejen zajišťuje bezpečí, ale také posiluje rodinné vazby a přispívá ke kvalitnějšímu životu lidí se zhoršeným zdravím. Služba je navíc cenově dostupnější díky plné automatizaci. Tím se Senzoor stal největším poskytovatelem obdobné technologie v ČR podle počtu uživatelů.

Ve skutečnosti každý den dochází jen v České republice k více než 40 případům, kdy uživatelé pomocí tlačítka Senzoor volají o pomoc nebo se aktivuje detekce pádu. To je přímým důkazem jeho nenahraditelné role v životech mnoha lidí. Za čtyři roky své existence SOS tlačítko Senzoor zaznamenalo tisíce vyřešených alarmů a poslalo desítky tisíc SMS zpráv. Stalo se tak nerozlučným společníkem tisíců seniorů a jejich rodin. Pouze v roce 2023 bylo vyřízeno 10 tisíc poplašných hovorů a odesláno 21 tisíc SMS po stisknutí tlačítka, což svědčí o jeho užitečnosti.

Začátkem letošního léta uvede společnost Senzoor na trh již 3. generaci tohoto zařízení s detekcí pádu, GPS lokalizací, novým designem, sníženou váhou a kvalitnějším řemínkem, což ještě více rozšiřuje jeho funkčnost a spolehlivost.

SOS tlačítko Senzoor není jen přístroj, je to závazek k zajištění bezpečí a podpoře nezávislosti seniorů, posílení rodinných vazeb a komunitní soudržnosti. Je to připomenutí, že každý si zaslouží žít důstojně, s jistotou, že v případě potřeby není pomoc daleko. SOS tlačítko Senzoor: technologie, která zachraňuje životy a posiluje rodiny.

Hlavní stránka