lupa x
user

Otevírá se WorkLounge Žižkov, ráj pro freelancery i firmy

Otevírá se WorkLounge Žižkov, ráj pro freelancery i firmy

11.09.2024

Redakce

WorkLounge je druhou největší firmou, která v Praze nabízí servisované kanceláře a coworkingová centra s veškerým servisem. Své místo si v nich najdou malé i velké týmy a samozřejmě freelanceři. O moderní a špičkově vybavené kanceláře s plným servisem je velký zájem, aktuálně se otevírá již šestá pražská pobočka.

Otevírá se WorkLounge Žižkov, ráj pro freelancery i firmy

Nové kanceláře se nachází v srdci pražského Žižkova. Nejde o novou budovu, nýbrž o zrekonstruovanou stavbu, kterou rekonstrukce kompletně proměnila do tolik oblíbeného WorkLounge designu. Lokalita nabízí prostory o rozloze 3 000 m2, lounge zónu s kuchyňkou, zasedací místnosti a sdílené, vlastní i flexibilní kanceláře.

Lokalita s dobrou dostupností je základ

WorkLounge Žižkov je situován na adrese Žerotínova 32, v blízkosti stanice Florenc a autobusové stanice Černínova. Parkování je možné na placených zónách, ale ve vnitrobloku za příplatek. Díky dobré lokalitě se však na místo dostanete i pomocí MHD, a to velmi rychle. Umístění je výhodné i pro dojíždějící mimo Prahu, přece jen se nachází v blízkosti centra. Přesto je v okolí dost parků a zeleně, park Vítkov je v docházkové vzdálenosti.

Recepce v budově funguje od 9 do 17, členové však mají přístup 24/7, tak jak je tomu standardem i v dalších budovách WorkLounge. Také veškerý další servis je shodný s tím, na co jsou klienti zvyklí z jiných poboček. K dispozici je vysokorychlostní internet, v ceně jsou celodenní úklid, telefonní budky pro osobní hovory, lounge zóny pro návštěvy a odpočinek, 250 tiskových jednotek na osobu, nápoje (káva, čaj, voda), pondělní snídaně, recepce a příjem pošty, hodiny v zasedačkách. Všichni členové se také mohou účastnit pravidelných eventů a networkingových aktivit. Což uvítají jak menší podnikatelé, tak zajeté firmy, které právě doplňují nové kolegy.

Pokud jde o samotné pracovní prostory, cowork pobočka a pracovna Žižkov je vhodná pro menší, ale především větší týmy. Pronajmout si lze sdílenou kancelář, menší vlastní kancelář, ale i plně soukromé patro. Prostředí je moderní a opravdu přátelské, stejně jako v dalších pobočkách. Jak říkají zákazníci z jiných poboček, WorkLounge je místo, kam chodíte pracovat rádi. Místo plné pracovních příležitostí, kontaktů a nových přátelství.

Členství pro každého, jak mu vyhovuje

WorkLounge Žižkov nabízí různé varianty členství, takže si každý vybere řešení, které mu vyhovuje.

Denní vstup: Od 350 Kč bez DPH denně je možné si prostory pronajímat bez závazků na jeden den, bez nutnosti smlouvy. Pronajmout se dá jak místo, tak sdílená kancelář, žádná rezervace předem není potřeba.

Hot desk: Místo ve společných coworkingových prostorách vychází od 3000 Kč bez DPH měsíčně, členství je vázáno smlouvou, ale jen s měsíční výpovědní lhůtou. Je možné se posadit k jakémukoliv volnému stolu v lounge prostorách.

Dedicated desk: Od 3500 Kč bez DPH se platí za osobní stůl ve sdílené kanceláři se stejnými smluvními podmínkami.

Private office: Soukromá kancelář vychází od 3700 Kč bez DPH, pronajmout si ji mohou jednotlivci i velké firmy. K dispozici jsou kanceláře různých velikostí, tedy pro 1 osobu i pro 150 osob.

Detailní popis členství je k dispozici na webu WorkLounge.

K mnohým variantám se dá připlatit i umístění sídla, v ceně jsou hodiny v zasedačkách a mnoho dalších bonusů. Kanceláře jsou plně vybavené pracovními stoly, ergonomickými židlemi, lampičkami atd. Dokonce se dá pronajmout monitor, stačí tedy jen přijít a pustit se do práce. Kdo si chce kancelář uzpůsobit, může. Zachovat je třeba pouze pracovní stoly.

S pronájmem lze začít třeba hned

Není třeba čekat na začátek měsíce, členství se dá začít hned, cena se počítá poměrově. Ve WorkLounge nabízí také den na zkoušku. Je možné se ozvat a domluvit si den, kdy si práci ve WorkLounge Žižkov vyzkoušíte. Uvidíte moderní prostory a na vlastní kůži vyzkoušíte atmosféru místa, kde se nejen pracuje, ale i žije.

O společnosti WorkLounge

Jako druhá největší česká společnost poskytující servisované kanceláře a coworkingová centra v Praze se WorkLounge zaměřuje na to, aby nabízela moderní, plně vybavené kanceláře s veškerým potřebným servisem. Jejich prostory jsou navrženy jak pro malé, tak i velké týmy, a samozřejmě i pro freelancery, kteří hledají flexibilní pracovní prostředí. Vybrat si můžete i prostory pro event nebo obchodní schůzku, stejně jako pro nahrávání podcastu.

WorkLounge poskytuje nejen vybavené a plně servisované kanceláře pro malé i velké týmy, designový coworking, také sdílené i soukromé kanceláře pro jednotlivce. Ve WorkLounge získáte nejenom kancelář, ale také perfektní zákaznický servis. Zároveň prostor, kde se můžete rozvíjet a stát se součástí WorkLounge komunity, kde se skrze různé pracovní i neformální akce propojíte s inspirativní komunitou profíků napříč různými obory.

Zdroj: PROTEXT

Hlavní stránka