lupa x
user

SANY Group patří podle portálu Forbes do Top 10 čínských společností s inspirativním přístupem k ESG, a demonstruje tak svůj závazek k udržitelným postupům

SANY Group patří podle portálu Forbes do Top 10 čínských společností s inspirativním přístupem k ESG, a demonstruje tak svůj závazek k udržitelným postupům

16.10.2024

Redakce

Platforma Forbes China zveřejnila svůj seznam 2024 China ESG 50 a inspirativních případových studií a ocenila indonéskou Lighthouse Factory SANY Group za vynikající přístup k ESG. Toto ocenění vyzdvihuje přední roli SANY v propojování digitalizace s nízkouhlíkovou výrobou v globálním měřítku. Představuje další výrazný milník pro SANY Group a na mezinárodní scéně posiluje její reputaci lídra výrobního sektoru v otázkách udržitelnosti.

SANY Group patří podle portálu Forbes do Top 10 čínských společností s inspirativním přístupem k ESG, a demonstruje tak svůj závazek k udržitelným postupům

Toto ocenění podtrhává úspěšnou integraci firemních strategií se zásadami péče o i životní prostředí a ukazuje, že udržitelný rozvoj může opravdu podporovat v přelomovou změnu v oboru. Zařazení společnosti SANY na seznam nejen potvrzuje, že důraz na ESG je pilířem její obchodní činnosti, ale zároveň zdůrazňuje její aktivní přístup k iniciativám proměňujícím tvář celého oboru.

Globální vyznamenání za udržitelné inovace

Výzkum Forbes China zdůrazňuje integraci zásad ESG do hlavních obchodních operací, strategií a modelů. Z téměř pěti set aktivně zaslaných nominaci bylo jen deset vybráno kvůli tomu, že jsou inspirativní. Portál Forbes zdůraznil, že úspěšné organizace nyní vnímají ESG nejen jako firemní náklad, nýbrž jako nedílnou součást svých strategických operací. SANY Group vynikla tím, že svou obchodní strategii transformovala tak, aby v ní otázky ESG figurovaly jako klíčový provozní prvek, nikoli jako nákladový faktor.

SANY Lighthouse Factory: Laťka pro globální výrobu

V roce 2023 představila SANY Group v Indonésii svou průlomovou zahraniční Lighthouse Factory, která je vybavena plnou síťovou konektivitou a funkcemi pro automatickou výrobu. Jako první takové zařízení mimo Čínu, které nastavuje mezinárodní standardy inteligentní výroby, představuje tato továrna ucelenou, inteligentní systémovou architekturu včetně systémů výrobních operací a automatizovaných systémů přívodu materiálu.

Moderní výrobní přístupy od chytré výroby po chytré továrny udělaly ze zásad ESG součást svého transformačního procesu. Lighthouse Factory, kterou SANY založila v Indonésii, slouží jako laťka pro celé odvětví. Nejenže zvyšuje operační efektivitu a kontrolu nákladů, ale výrazně také zlepšuje využití zdrojů a snižuje spotřebu energie a emise.

Posun digitální transformace k zelenému vývoji

V kontextu digitální ekonomiky SANY rozhodně prosazuje digitální reformy, aby podpořila metody zelené transformace. V říjnu 2024 dokončila divize SANY Heavy Industry výstavbu 33 digitálních továren, které jsou plně funkční. Průmyslová platforma společnosti pro IoT nyní podporuje konektivitu v reálném čase pro 18.000 zařízení a 51.000 kamer, čímž integruje shromažďování údajů v masovém měřítku a jejich analýzu prostřednictvím modelování, aby dosáhla digitálních dvojčat zlepšujících kvalitu za současného snižování nákladů. Projekty na úsporu energií, které byly implementovány během operací, jen v roce 2023 ušetřily přes 100 mil. RMB na nákladech na energii.

„Náš důraz na integraci pokročilých výrobních technologií nejenže nám zajišťuje pozici v čele průmyslového rozvoje, ale zároveň posiluje náš závazek využívat udržitelné postupy,“ řekl Xiang Wenbo, CEO SANY Group. „Ocenění od portálu Forbes svědčí o tom, jak pilně pracujeme a jak moc si naši zaměstnanci zakládají na odpovědné výrobě.“

KONTAKT: Dongxu Shen, shendx3@sany.com.cn

Zdroj: PROTEXT

Hlavní stránka