lupa x
user

Reality.iDNES.cz a Portál Podílů uzavírají exkluzivní partnerství

Reality.iDNES.cz a Portál Podílů uzavírají exkluzivní partnerství

29.06.2023 , Aktualizováno 13.07.2023

Redakce

Přední realitní platformy, reality.iDNES.cz a Portál Podílů, oznamují exkluzivní strategické spojení, které představuje průlom v praxi inzerování nemovitostí. Tato dynamická aliance otevírá nové perspektivy v tradiční realitní oblasti a vytváří nové možnosti pro růst a inovace.

Reality.iDNES.cz a Portál Podílů uzavírají exkluzivní partnerství

Reality.iDNES.cz, který byl založený v roce 2009, je jedním z nejnavštěvovanějších realitních portálů u nás a také hlavní zdroj informací o aktuálním realitním vývoji na českém trhu. Svoji silnou pozici potvrdil v lednu 2021, kdy překročil hranici 1 000 000 unikátních uživatelů během jednoho měsíce.

Na druhém konci tohoto strategického partnerství stojí Portál Podílů. Jde o inovativní platformu, která vznikla v roce 2022 jako produkt dlouhodobého úsilí týmu IT expertů s hlubokými znalostmi v oblasti nemovitostí. Portál Podílů se stal průkopníkem v segmentu nákupu a prodeje podílových nemovitostí a prostřednictvím svého odborného blogu přináší jedinečný vhled do tohoto v České republice ještě ne zcela prozkoumaného odvětví.

Jan Kučera, CEO Portálu Podílů, ke spolupráci uvádí: „Spolupráce s reality.iDNES.cz je skutečnou symbiózou. Společně máme možnost vytvářet nové možnosti pro naše zákazníky a posunout trh nemovitostí do nové éry.“ Petr Makovský, ředitel reality.iDNES.cz, dodává „Věříme, že společně můžeme přinést do realitního trhu něco nového a vzrušujícího.“

Toto partnerství otevírá nové možnosti v tradiční realitní sféře, rozšiřuje obzory v oblasti nákupu a prodeje nemovitostí a stává se základním stavebním kamenem pro budoucí růst a inovace v realitním sektoru.

 

 

 

 

Hlavní stránka