lupa x
user

Novým šéfredaktorem Nova.cz je Vedran Kovačevič

Novým šéfredaktorem Nova.cz je Vedran Kovačevič

27.09.2023

Redakce

Novým šéfredaktorem webu Nova.cz byl v září jmenovaný dosavadní editor a dramaturg Českého rozhlasu Dvojka Vedran Kovačević. Nahradil Michalu Komrskovou. Nova to dnes uvedla v tiskové zprávě. Mezi hlavní úkoly nového šéfredaktora patří další posílení pozice tohoto webu na českém mediálním trhu či příprava nových konceptů pro bonusové pořady nebo rozšířený obsah ke stávajícím i budoucím formátům TV Nova a Voyo.

Novým šéfredaktorem Nova.cz je Vedran Kovačevič

Foto: Shutterstock

Kovačević se na Novu vrací po zhruba deseti letech. V letech 2012 až 2014 byl dramaturgem pořadu Volejte Novu. Do konce srpna letošního roku působil jako editor a dramaturg Českého rozhlasu Dvojka a také jako autor pro Dvojku vyráběl dokusérie. Předtím se podílel na startu TV Seznam, kde zodpovídal za lifestyle formáty a řídil redakci lifestyle. Dále pracoval například pro Rádio Impuls či iDNES.cz.

„TV Nova i Voyo v poslední době výrazně navyšují investice do přípravy obsahu a je to vidět. A já budu moc rád, když toto všechno ještě více podpoříme i na webu Nova.cz. Máme při natáčeních exkluzivní přístup k hercům a tvůrcům a rovněž skvělou platformu pro to, abychom se ještě více rozkročili do témat nad rámec standardního lifestylu,“ uvedl Kovačević.

Praha (ČTK)

Hlavní stránka