lupa x
user

Den bez výtahů 2024. Přidej se a použij schody!

Den bez výtahů 2024. Přidej se a použij schody!

23.04.2024 , Aktualizováno 22.04.2024

Redakce

Rok 2024 je 10. ročníkem Dne bez výtahů. Poslední dubnovou středu každý rok - již 10 let - slavíme radost z pohybu velmi jednoduše - místo výtahů a eskalátorů používáme schody. Tato kampaň je oblíbená v mnoha různých koutech světa: od Dánska po Maroko, od firem po hotely. I letos se tisíce příznivců připojí k #NoElevatorsDay. Jdeš do toho i ty?

Den bez výtahů 2024. Přidej se a použij schody!

Foto: Shutterstock 

Letošní mezinárodní Den bez výtahů (No Elevators Day) připadá na 24. dubna. Myšlenka a cíl jsou jednoduché – motivovat lidi k tomu, aby místo používání výtahů či eskalátorů více chodili po schodech. Sdílej s námi své zážitky v události na Facebooku (ZDE), natoč video, jak zdoláváš schody a motivuj i kamarády. Napiš nám o svých zkušenostech a zážitcích. Chůze po schodech se může stát součástí tvého životního stylu.

Letos do toho jdou už podruhé společně také organizace z Komise sportu pro všechny ČOV – Česká asociace Sport pro všechny, Sokol – Česká obec sokolská, OREL – křesťanská sportovní organizace, Klub českých turistů, AŠSK ČR – Asociace školních sportovních klubů a Svaz měst a obcí ČR. Pořadatelem je ISCA – International Sport and Culture Association.

Prospěj svému zdraví a připoj se spolu s námi k celosvětovému Dni bez výtahů (No Elevators Day).

Zdroj: Česká asociace Sport pro všechny 

Hlavní stránka