lupa x
user

Rohlík slaví Den dětí s jedinečným sortimentem a soutěží o vzácné Pokémon karty

Rohlík slaví Den dětí s jedinečným sortimentem a soutěží o vzácné Pokémon karty

30.05.2024

Redakce

Den dětí je za dveřmi! A co takhle připravit pro své nejmenší překvapení v podobě oslavy plné zdravějšího mlsání, skvělých zmrzlin, zábavných hraček i šáňa na přípitek? I letos Rohlik.cz přináší rodičům a dětem jedinečnou příležitost prožít 1. červen naplno, s výběrem produktů, které vykouzlí úsměv na tvářích každého. A aby toho nebylo málo, Rohlík také spouští soutěž o 3 vzácné Pokémon karty. Stačí v týdnu od 27. 5. do 2. 6. udělat jeden nákup, čímž je zákazník automaticky zařazen do slosování!

Rohlík slaví Den dětí s jedinečným sortimentem a soutěží o vzácné Pokémon karty

Soutěž o vzácné Pokémon karty

Milovníci Pokémonů mají příležitost vyhrát tři vzácné Pokémon karty s certifikací PSA. Tato certifikace je jednou z nejuznávanějších a nejrespektovanějších autorit v oblasti hodnocení a autentizace sběratelských karet. Celková hodnota karet je 15 000 Kč.

Pro výhru stačí provést nákup na Rohlik.cz v období od 27. května do 2. června 2024 a zákazník bude automaticky zařazen do slosování, které proběhne 3. června 2024. Šťastní výherci získají karty s Pokémony Raichu, Giratinou a Gyaradosem.

Zdravé pochoutky a osvěžující zmrzliny

Dobroty, které si vaše děti zamilují, nemusí mít jako hlavní složku tunu cukru. Dopřejte jim něco na zub a mějte při tom čisté svědomí. Na Rohlíku najdete pěkně mlsný výběr. Co třeba šťavnaté sušené plátky plné ovoce od Rebarberry?

Na Rohlik.cz však najdete i široký výběr zmrzlin a nanuků, které potěší malé i velké mlsouny. Vyberte si mezi různými druhy a příchutěmi, od klasické vanilkové a čokoládové až po exotické ovocné sorbety a veganské varianty.

Speciální nápoje na přípitek

Oslavy se neobejdou bez přípitku. Rohlik.cz nabízí širokou škálu dětských nápojů včetně Kidibul šumivé šťávy v BIO kvalitě, která obsahuje pouze ovoce a pramenitou vodu, bez jakýchkoli konzervačních látek.

Charitativní prázdninové kalendáře

Co takhle spojit nákup na Den dětí i s dobrým skutkem? Rohlik.cz je známý pro svůj ohleduplný přístup a péči k ostatním. Není proto překvapení, že do svého sortimentu zařadil charitativní kalendář, který zároveň pomůže dobré věci. S tímto originálním dárkem bude pro Vaše děti odpočítávání zbývajících dnů do letních prázdnin mnohem zábavnější! Zakoupením tohoto prázdninových kalendářů uděláte navíc radost hned dvakrát – vašim školou povinným i dětem a mladým lidem z dětských domovů. Veškerý výtěžek z těchto kalendářů je totiž určen právě organizaci Dejme dětem šanci, se kterou Rohlik již dlouhodobě spolupracuje.

Hračky pro každého

Pro malé vědátory a dobrodruhy nabízí Rohlik.cz široký sortiment hraček – od LEGO stavebnic, dřevěných puzzlí, omalovánek s Tlapkovou patrolou až po bublifuky a šumivé koupele. Každé dítě si na Rohlíku zkrátka najde to své!

Den dětí s překvapením

Rohlik.cz pro vás připravil speciální dárek, který jistě udělá radost každému! Při objednávce nad 2000 Kč obdržíte ve čtvrtek 30.5. zdarma sladký mini meloun – ideální pro letní osvěžení. To ale není všechno. Pokud jste členem klubu Rohlíček, má pro vás Rohlík ještě jeden dárek navíc. Jako bonus k vaší objednávce dostanete 1.6. balení oblíbených lentilek, které potěší nejen vaše děti, ale i vás.

 

Hlavní stránka