lupa x
user

NÚKIB spustil registrace na konferenci CyberCon

NÚKIB spustil registrace na konferenci CyberCon

11.07.2024 , Aktualizováno 10.07.2024

Redakce

Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) dnes spustil registrace na konferenční dny 10. ročníku konference CyberCon, které se uskuteční 10. a 11. září v Rotundě brněnského výstaviště. Zájemci se mohou registrovat na stránkách konference nebo přímo na webu Veletrhy Brno. Registrace na workshopový den, 9. září, budou spuštěny v následujících týdnech. Jubilejní ročník CyberConu pořádá NÚKIB ve spolupráci se sdruženími CZ.NIC a NIX.CZ ve dnech 9. až 11. září.

NÚKIB spustil registrace na konferenci CyberCon

Foto: Shutterstock 

Během dvou konferenčních dní se návštěvníci mohou těšit na příspěvky a panelové diskuze, které pojmou téma kybernetické i informační bezpečnosti různými pohledy. Odborníci z řad státního i soukromého sektoru pohovoří například nad tématy regulace kybernetické bezpečnosti, přechodu k postkvantové kryptografii, bezpečnosti domén či bezpečnosti satelitních služeb.

Bezplatná registrace na workshopový den, který proběhne na půdě Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně, bude otevřena během července. Již nyní se návštěvníci mohou těšit například na úvod do síťové analýzy, ukázku table top cvičení či threat hunting.

Veškeré aktuality týkající se registrací, programu a dalších doprovodných aktivit můžete průběžně sledovat na webových stránkách CyberCon nebo na profilu akce na sociální síti Facebook. 

Zdroj: NÚKIB

Hlavní stránka