lupa x
user

Veletrh AANO 2024: Propojujeme neziskový sektor s veřejností a podporujeme sociální inovace

Veletrh AANO 2024: Propojujeme neziskový sektor s veřejností a podporujeme sociální inovace

24.07.2024

Redakce

Veletrh AANO, klíčová platforma pro neziskové organizace a asociace, se bude konat 17. a 18. října 2024 na Výstavišti v Praze. Tato dvoudenní akce je vyvrcholením snah o vzájemnou spolupráci mezi neziskovým sektorem a veřejností a nabídne širokou paletu aktivit od odborných přednášek po kulturní vystoupení.

Veletrh AANO 2024: Propojujeme neziskový sektor s veřejností a podporujeme sociální inovace

Foto: Shutterstock 

Multifunkční platforma pro neziskový sektor

Veletrh AANO představuje unikátní příležitost pro neziskové organizace a asociace k prezentaci svých projektů, sdílení úspěchů a výzev, a k propojení podporovateli a partnery. Cílem je vytvořit prostor, kde se mohou tyto organizace setkat, diskutovat a najít nové způsoby, jak své projekty posunout vpřed

Hlavní události: Benefiční Koncert a Odborná Konference

Vrcholnou událostí veletrhu bude benefiční koncert, který se odehraje 17. října ve večerních hodinách u Křižíkovy fontány. Koncert nabídne hudební vystoupení předních českých umělců a bude zároveň vizuálně obohacen o světelnou show. „Benefiční koncert je nejen kulturním zážitkem, ale i příležitostí pro přímou podporu neziskových projektů. Koncert bude vysílán na celostátní televizi, což umožní širší veřejnosti zapojit se do dárcovství.

Souběžně s veletrhem probíhá také odborná konference, která se zaměřuje na prezentaci inovací v neziskovém sektoru, diskuse o udržitelnosti a sociálním dopadu projektů. Konference bude hostit řadu přednášek a workshopů, které nabídnou nové nápady a řešení pro aktuální výzvy v sektoru.

Možnosti pro vystavovatele a partnery

Asociace a neziskové organizace, které mají zájem o účast na veletrhu, mohou využít příležitost a přihlásit se na oficiálních stránkách www.aano.cz. Nabízíme různé úrovně partnerství pro firmy, které chtějí podpořit tento projekt a zvýšit svou viditelnost v neziskovém sektoru. Každá zúčastněná organizace bude mít příležitost nejen představit své projekty a iniciativy, ale také aktivně zapojit své členy a podporovatele skrze distribuci vstupenek a interaktivní účast na veletrhu.

Inovativní Podpora Vystavovatelů a Soutěžní Element

Každá nezisková organizace nebo asociace účastnící se veletrhu obdrží vstupenky, které mohou nabídnout svým příznivcům. Velká část výtěžku z těchto vstupenek půjde přímo vystavovatelům, což jim umožní další financování jejich činností. Navíc bude součástí veletrhu i soutěž, kde návštěvníci mohou hlasovat pro projekty přihlášené vystavovateli. Výherci soutěže získají procentuální podíl z celkového výtěžku prodaných vstupenek.

 

 

 

Hlavní stránka