lupa x
user

Top Estates staví další rezidenci s výhledy na Prahu

Top Estates staví další rezidenci s výhledy na Prahu

24.05.2024 , Aktualizováno 23.05.2024

Redakce

Na začátku roku zahájila developerská skupina Top Estates výstavbu druhé etapy rezidenčního komplexu Barrandez-Vous. Na pražském Barrandově začíná růst nový bytový dům s téměř padesáti byty a výhledy na celou metropoli.

Top Estates staví další rezidenci s výhledy na Prahu

Úspěšná první etapa, kde jsou prodány téměř všechny byty, byla dokončena v loňském roce. Letos se rozběhla výstavba posledního bytového domu Západ, jejíž realizace potrvá dva roky. Vyhledávané byty se zahradami a terasami budou i v novém objektu zastoupeny a díky poloze na kopci poskytnou unikátní výhledy na Prahu. Developer zahrnuje do poslední etapy projektu více prémiového standardu, umění i moderních technologií včetně parkovacích stání pro elektromobily a posunuje komfort bydlení v Barrandez-Vous ještě výš.

“Bylo dokončeno zajištění stavební jámy, ukončeny zemní práce a založení stavby. Aktuálně probíhá betonáž sloupů a stěn v podzemních podlažích, začínáme realizovat bednění a vázání armatury stropů v souladu s harmonogramem projektu”, popisuje Filip Kašík, výrobní ředitel Top Estates.

V novém rezidenčním projektu Barrandez-Vous se potkalo vše a obě etapy mají co nabídnout. Bydlení k okamžitému nastěhování i byty ve výstavbě. Moderní design, komfort a vysoký standard bydlení s výhledy na Prahu, přírodu, soukromé zahrady i nový park ve vnitrobloku s relaxačními zónami.

Barrandov je jednou z nejzelenějších pražských čtvrtí, která má nejen skvělou dopravní dostupnost do centra Prahy, ale je odsud blízko do přírody a oblíbených výletních míst jako jsou Prokopské údolí, Červený lom a Chuchelský háj.

Více o projektu www.barrandez-vous.cz

O developerské skupině Top Estates Group:

www.topestates.cz

Skupina Top Estates Group se zaměřuje na prémiový rezidenční development a polyfunkční projekty. Její součástí je jak developerská, tak stavební společnost. Působí v Praze, Brně a Bratislavě a aktivně připravuje rozvoj projektů v hodnotě přes 4,5 miliardy Kč, které by měly nabídnout přes 600 bytů. Společnost Top Estates se zaměřuje nejen na moderní architekturu, design a kvalitní bydlení, ale také na inovativní a ekologická řešení.

Partneři Top Estates realizovali projekty Barrandovská́ zahrada, Truhlárna, Milhouse, Sakura a Bleriot, ukončeny byly přípravy projektů Woko a Nová Myslivna v Brně. V Praze byl dokončený rezidenční komplex Barrandez-vous, na který nyní navazuje druhá etapa a na Slovensku je aktuálním projektem Portum Towers. Mezi nejúspěšnější stavby patří projekt Barrandez-Vous, který zvítězil jako nejlepší projekt roku 2021 i 2022 mezi stovkami staveb v celé ČR a získal také Cenu za veřejný prostor a urbanismus. Dále Sakura s několika prestižními oceněními, která byla první́ rezidencí v Česku pracující́ s principem visutých zahrad a v roce 2020 nominována mezi čtyři finalisty nejlepších staveb světa WAN Awards v kategorii Residential projects. Projekt Truhlárna se stal vítězem v kategorii Rezidenční projekty menšího rozsahu soutěže Best of Realty 2018 a prvenství v roce 2019 obhájil také projekt Barrandovská́ zahrada. Projekt Bleriot získal za rok 2022 Českou cenu za architekturu.

Zdroj: PROTEXT

Hlavní stránka