lupa x
user

Centrum kultury LOVOš má nového ředitele

Centrum kultury LOVOš má nového ředitele

02.08.2023 , Aktualizováno 01.08.2023

Redakce

Po nedávném výběrovém řízení máme radost oznámit, že novým ředitelem Centra kultury LOVOš (CK LOVOš) se stává Ing. Ondřej Kounovský. Po pečlivém hodnocení a pohovoru s čtyřmi nadanými kandidáty bylo jméno budoucího ředitele jednohlasně schváleno výběrovou komisí. Jeho jmenování bylo oficiálně potvrzeno Radou města s účinností od 1. srpna 2023.

Centrum kultury LOVOš má nového ředitele

Foto: Shutterstock

Nový ředitel Ing. Ondřej Kounovský, zkušený vedoucí oddělení marketingu a propagace na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně, se bude věnovat přípravě rozpočtu a zajistí efektivní fungování kulturního centra a cestovního ruchu pro nadcházející období. S ohledem na aktuální výzvy v oblasti turistického ruchu a rozvoje kulturních akcí, je klíčové, aby nový ředitel představil vizi a strategii pro posílení atraktivnosti a konkurenceschopnosti kulturního centra.

Ing. Ondřej Kounovský vyjádřil svou radost z nové pracovní pozice: „Velmi se těším na svůj nástup do nové funkce ředitele Kulturního centra v Lovosicích. V kulturním prostředí a cestovním ruchu se pohybuji dlouhodobě a zároveň je mi toto odvětví blízké. Také se osobně těším na pořádání kulturně zajímavých akcí pro město Lovosice ve spolupráci s místními spolky. Jako svoji osobní prioritu vnímám zvýšení efektivity kulturního centra a jeho přidružených institucí.“

https://www.meulovo.cz/centrum-kultury-lovos-ma-noveho-reditele/d-53005

 

 

Hlavní stránka