lupa x
user

Studenti vítali jaro tancem a tvořivostí

Studenti vítali jaro tancem a tvořivostí

16.05.2024

Redakce

Liberec – Střední odborná škola Jablonecká v Liberci ve čtvrtek 16.5. doslova praskala ve švech. Žáci ve spolupráci s učiteli uspořádali v areálu tradiční Majáles a bylo se opravdu na co dívat. Dobrou náladu i nadšení účinkujících umocnilo také krásné počasí. Akce se uskutečnila za finančního přispění Nadace SYNER.

Studenti vítali jaro tancem a tvořivostí

„Atmosféra je tady každoročně fantastická. Tvořivost a kreativita dětí je neuvěřitelná a vždy mě dokáže mile překvapit, proto jsem velice ráda, že můžeme být součástí akce,“ uvedla představitelka Nadace SYNER Iva Urbanová.

Úvodního slova se ujal ředitel školy Milan Adamec, který přivítal diváky a Majáles oficiálně zahájil. Kulturně hudební program plný tance a zábavy byl pestrý a nabitý již od prvního vystoupení. Na pomyslném podiu se recitovalo, hrálo i tančilo. Největší aplaus od publika sklidila skupina žáků za scénický tanec a nápaditě ztvárněnou choreografii. Studenti navíc předvedli nevídanou zručnost a dovednost, když si na vystoupení oblékli působivé kostýmy vlastnoruční výroby.

Návštěvníci si mimo jiné mohli nakoupit některé z krásných výrobků přímo od žáků, vyhrát něco v tombole či dát si něco dobrého na zub.

Zdroj: SYNER

Hlavní stránka