lupa x
user

Vztahy táhnou. Psycholog Pavel Rataj hvězdou vyprodané akce Magnoli

Vztahy táhnou. Psycholog Pavel Rataj hvězdou vyprodané akce Magnoli

17.05.2024 , Aktualizováno 16.05.2024

Redakce

Komorní diskusní večery se pod názvem Čáry v písku pravidelně konají v Praze již od loňského roku. Jejich prostřednictvím přinášejí zakladatelé platformy Magnoli divákům v neotřelé atmosféře témata a osobnosti dotýkající se osobních a často palčivých témat Ta zasahují většinu znás, ale ne vždy najdeme odvahu o nich otevřeně mluvit. Od „punkových“ začátků po pražských kavárnách vyprodal včerejší večer o tom „Jak udržovat vztah po delší době?“ novou Stage v holešovickém Vnitroblocku. Přes 100 diváků si mohlo užít unikátní debatu s renomovaným psychologem, párovým a manželským terapeutem a vztahovým vizionářem Pavlem Ratajem, kterého není obvyklé na podobných pódiích vídat. Moderátory večera byly Tomáš Poucha a Tonda Parma z Magnoli.cz.

Vztahy táhnou. Psycholog Pavel Rataj hvězdou vyprodané akce Magnoli

Atmosféru akce jsme pro vás zachytili ZDE (včetně fotogalerie).

Již 4.června 2024 se na stejném místě koná další pokračování Čar v písku s populárním párovým terapeutem a spisovatelem Honzou Vojtkem, který o tom, že „Nejen intimními vztahy živ je člověk“. Pořadatelé hlásí 3 týdny před akcí vyprodáno.

Čáry v písku jsou neformální, ale moderovaná setkání lidí, kteří chtějí překračovat zdánlivě nepřekročitelné hranice v životě. Návštěvníci mohou naslouchat hostům, diskutovat, nebo i sdílet svoji vlastní zkušenosti.

Zdroj: Magnoli Group

Hlavní stránka