lupa x
user

Chlazené letní nápoje na Rohlik.cz: kombuchy, ready to drink nápoje, vína a piva

Chlazené letní nápoje na Rohlik.cz: kombuchy, ready to drink nápoje, vína a piva

21.06.2024

Redakce

Rohlik.cz, největší internetový prodejce potravin, přináší zákazníkům širokou nabídku nápojů, které okouzlí každého. Objevte inovaci v podobě ready to drink (RTD) nápojů, které zažívají celosvětový boom a stávají se stále populárnějšími i na českém trhu. Kromě této novinky si mohou zákazníci vybrat z pestré škály vín a ciderů. Pro milovníky pivní klasiky má Rohlík připravené nejoblíbenější značky, pivní speciály nebo dokonce celé soudky. Neholdujete alkoholu? Žádný problém, na Rohlik.cz najdete široký výběr nealkoholických ready to Drink nápojů, vín nebo fermentovaných specialit, které se těší stále větší oblibě. Co víc, Rohlík rozváží chlazené nápoje a led, tudíž si zákazníci mohou vybrat mezi více než 30 položkami potřebného osvěžení, které mohou mít doma už za 60 minut od objednání.

Chlazené letní nápoje na Rohlik.cz: kombuchy, ready to drink nápoje, vína a piva

Pohodlí připravených drinků

Rostoucí popularita ready to Drink nápojů je úzce spjata se změnou životního stylu, kde lidé upřednostňují pohodlí a rychlost. Mladší generace, která hledá nové a inovativní produkty, stále častěji sáhne po předpřipravených drincích. Tyto nápoje nabízejí skvělou chuť a širokou nabídku příchutí, což je činí ideální volbou pro různé příležitosti. Není proto překvapivé, že je volí stále větší počet zákazníků a v letních měsících poptávka stoupá o 60 %. Proč ztrácet čas s mícháním koktejlů, když si své oblíbence můžete objednat již připravené? Dopřejte si Aperol Spritz, Gin & Tonic či Cuba Libre a odstartujte letní sezónu se vší parádou.

Ta nejlepší vína, piva a cidery

Rohlik.cz vám přináší nejširší výběr kvalitních vín, piv a ciderů od těch nejlepších producentů. Širší nabídku řemeslných piv byste jinde těžce hledali – v sortimentu Rohlik.cz naleznete více než 10 druhů piv od více než 80 různých značek, které se pyšní svou jedinečností a pečlivou výrobou. Mezi nimi jsou řemeslná piva z více než 20 českých malých pivovarů a více než 15 značek zahraničních řemeslných piv ze zemí jako Belgie, Německo, Británie, USA, Nizozemsko, Španělsko, Itálie nebo dokonce Japonsko. Tato piva pocházejí z vybraných pivovarů, které se zaměřují na tradiční postupy a inovace, což je zaručený recept na jedinečný chuťový zážitek.

V nabídce Rohlik.cz mohou zákazníci najít více než 400 položek piv, mezi kterými se nachazí přes 10 různých druhů – od klasiky jako je výčepní, ležák, pšeničné či černé, až po speciály jako ALE, APA, IPA, NEIPA nebo Soury (kyseláče) a další, kterých mohou zákazníci najít o 100 produktů více než v běžném supermarketu. Proč ztrácet čas obíháním specializovaných prodejen nebo dokonce minipivovarů, když si můžete piva od Madcat, Vinohradského pivovaru, Zíchovce, Matušky či Cvikova objednat pohodlně na pár kliknutí. Co víc, veškeré pivní speciály, řemeslná piva či celé soudky, Vám Rohlík doručí až ke dveřím.

Preferujete spíše víno? Ochutnat ta nejlepší, která se u nás letos urodila, ještě nikdy nebylo jednodušší! Rohlik.cz se stal hrdým partnerem renomovaného Průvodce nejlepšími víny České republiky 2023-2024 a hádáte správně, téměř 120 z těchto skvostů objednáte na Rohlíku. Objevte luxus v podobě bílého vína Ryzlink rýnský 2022, pozdní sběr, z vinařství Sůkal. Nebo radši bublinky? Co takhle BOHEMIA SEKT, Louis Girardot 2019, jakostní šumivé víno brut. Lepší vinotéku ve vašem městě tak určitě nehledejte!

Milovníky ciderů jistě potěší, že nabídka zahrnuje i vyhlášené značky jako Tátův sad, Cider Kliment či Johannes Cydre, které jsou známé svou kvalitou a autentickou chutí. Každý z těchto cidrů je vyráběn z pečlivě vybraných jablek, což zaručuje jejich jedinečnou a osvěžující chuť.

Zdravý životní styl na prvním místě

Stále větší procento zákazníků sahá po nealkoholických variantách svých oblíbených letních nápojů. Poptávka po nich tedy stále roste, a to o 68 %, zejména pak v letním období. Je částečně způsobeno zvýšeným zájmem o zdravý životní styl a uvědomělou konzumaci. Rohlík je však připraven na vše, a proto v jeho nabídce najdete připravené koktejly jako Mojito, Gin & Tonic nebo Martini bez špetky alkoholu. Nealkoholické pivo a vína jsou samozřejmostí. Hledáte něco nevšedního? Co zkusit hit posledních měsíců v podobě fermentovaných nápojů, jako je například kombucha? Ta zažívá boom nejen pro svou chuť, ale také kvůli svým pozitivním přínosům, zejména pro zdraví a dobrou funkci střev.

Poptávka však výrazně roste i po nealkoholických vínech, a to o více než 50 %. Přehlédnout byste neměli ani novinku v podobě šumivých čajů Acala, které jsou exkluzivně v nabídce Rohlik.cz. Tyto čaje jsou pečlivě vyrobeny s použitím pouze těch nejlepších přírodních ingrediencí, jsou bez umělých příchutí, barviv a konzervačních látek. Je to perfektní nealkoholická alternativa pro milovníky vína a koktejlů, kteří si chtějí vychutnat osvěžující nápoj s nádechem sofistikovanosti a elegance.

Chlazené nápoje už za 60 minut

Představte si, že během horkého letního dne máte chuť na osvěžující drink.  Ať už jde o dobře vychlazené pivo, sklenku lahodného vína, osvěžující limonádu, koktejl připravený k okamžité konzumaci nebo dokonce led. S Rohlik.cz to není žádný problém – stačí si vybrat z jeho pestré nabídky, která čítá na 30 položek, a už za 60 minut můžete mít své letní osvěžení doručené až k vašim dveřím.

 

Hlavní stránka