lupa x
user

Nymburský zpravodaj slaví úspěch: Nejlepší mezi profesionály a oceněný v TouristPropag

Nymburský zpravodaj slaví úspěch: Nejlepší mezi profesionály a oceněný v TouristPropag

27.06.2024

Redakce

Významného ocenění dosáhl Nymburský zpravodaj, když získal první místo v prestižní soutěži profesionálů Radniční oko a druhé místo v soutěži TouristPropag. Tato ocenění potvrzují jeho vysokou kvalitu a atraktivitu jak pro odbornou, tak pro laickou veřejnost.

Nymburský zpravodaj slaví úspěch:  Nejlepší mezi profesionály a oceněný v TouristPropag

Soutěže Radniční oko, pořádané Sdružením vydavatelů radničních zpravodajů ČR, se zúčastnily desítky zpravodajských periodik z celé České republiky a soutěžilo se v šesti kategoriích. O Ceně profesionálů rozhodovali osobně přítomní zástupci vydavatelů svými hlasy. Mezi nejvíce zdařilé zpravodaje označili právě Nymburský zpravodaj, který získal nejvyšší ocenění v kategorii měst s 15–30 tisíci obyvateli.

V rámci samotné soutěže se hodnotil obsah, využití potenciálu nosiče, grafika a celkový dojem z titulu. „Především bychom rádi poděkovali všem účastníkům, kteří se do projektu přihlásili. Překvapila nás vysoká úroveň místních zpravodajů, a proto byly výsledky často velice těsné,“ uvedl k soutěži Radniční oko předseda sdružení Martin Březina. Na slavnostním vyhlášení v Chrudimi, které se konalo ve čtvrtek 25. dubna, převzal diplom z rukou ředitele soutěže šéfredaktor našeho zpravodaje, Petr Černohous.

„Mám velkou radost, že náš Nymburský zpravodaj získal tato dvě významná ocenění. Především mě těší, že získané 1.  místo hodnotili profesionálové, kteří se vydáváním radničních periodik zabývají. O to větší gratulace patří našemu dlouholetému a šikovnému šéfredaktorovi Petru Černohousovi, který nad sestavením každého čísla zpravodaje tráví spousty hodin a bez jeho práce i úsilí by nebyl tak kvalitní a oblíbený. Získané ocenění je dokladem, že má stále smysl tvořit tištěný zpravodaj, který mnohdy nahrazuje stále více mizející regionální tisk,“ vyjádřil radost z úspěchu starosta Tomáš Mach.

Velká pocta pro náš zpravodaj přišla také v soutěži TouristPropag, která se zaměřuje na propagaci měst a obcí. Nymburský zpravodaj si zde odnesl druhé místo v kategorii Zpravodaje měst a obcí ČR. Ocenění je nejen důkazem kvality našeho zpravodajství, ale také motivací pro budoucí práci. Děkujeme všem čtenářům za důvěru a přízeň.

Hlavní stránka