lupa x
user

O2 začala nabízet pevné připojení za jednu cenu bez ohledu na rychlost

O2 začala nabízet pevné připojení za jednu cenu bez ohledu na rychlost

08.01.2024

Redakce

Operátor O2 začal nově nabízet pevné připojení k internetu za jednotnou cenu bez ohledu na rychlost. Zákazník dostane za 599 korun měsíčně vždy tu nejvyšší rychlost pro stahování a posílání dat, kterou jeho přípojka umožňuje. Pro první půlrok má O2 akční nabídku 299 korun. Firma to dnes oznámila v tiskové zprávě. Připojení za jednotnou cenu konkurence zatím nabízí pouze v akčních nabídkách, kdy mají cenu podobnou akční ceně O2.

O2 začala nabízet pevné připojení za jednu cenu bez ohledu na rychlost

Foto: Shutterstock 

Dosud byly pevné tarify u O2 odstupňované podle maximální rychlosti. Například za 449 korun měsíčně dostal uživatel rychlost 20 Mbit/s, připojení o rychlosti 100 Mbit/s vyšlo na 649 Kč nebo rychlost 250 Mbit/s za 749 Kč. „Přestože je cena nového O2 Internet MAX odlišná od stávajícího Internetu HD, změní se stávajícím zákazníkům cena nejvýše o 50 Kč,“ řekla ČTK mluvčí O2 Veronika Zachariášová.

Více než dvě třetiny domácností, které využívají bezdrátovou nebo DSL technologii, podle ředitele fixních služeb Martina Čejky mohou mít u O2 nyní rychlost minimálně 100 Mbit/s. „Proto jsme se v O2 rozhodli umožnit zákazníkům mít klidně i nejvyšší rychlost za cenu běžného internetu,“ dodal.

Nové MAX tarify, které nahradí stávající samostatné vysokorychlostní tarify Internet HD na DSL nebo bezdrátové technologii, bude operátor novým zákazníkům nabízet v akci do konce března. Stávající zákazníci se MAX tarifů dočkají v dubnu. K vysokorychlostnímu internetu získávají zákazníci O2 automaticky i přístup do základní verze O2 TV.

Ověřit, jaká je na dané adrese nejvyšší možná rychlost, lze na webu https://www.o2.cz/osobni/internet, na zákaznické lince 800 02 02 02, v O2 Prodejně nebo si zájemci o lepší internet mohou pozvat konzultanta, který jim s výběrem a zařízením nové služby pomůže.

Praha (ČTK)

Hlavní stránka