lupa x
user

Prvotřídní péče o miminka: Rohlík rozšiřuje nabídku svých privátních značek o MODDIA Baby

Prvotřídní péče o miminka: Rohlík rozšiřuje nabídku svých privátních značek o MODDIA Baby

09.07.2024

Redakce

Ať už jste novopečený rodič, nebo máte doma malého průzkumníka, Rohlik.cz je tu, aby vám usnadnil každodenní péči o vaše nejmenší. Nová privátní značka MODDIA Baby kombinuje vynikající kvalitu, diskontní ceny a minimální dopad na životní prostředí. Od hypoalergenních plenek, přes plenkové kalhotky až po vlhčené ubrousky ze 100 % biologicky odbouratelných rostlinných vláken. MODDIA Baby zkrátka nabízí vše, co potřebujete pro šťastné a spokojené miminko. Rohlík vám navíc vše přiveze až ke dveřím už za 60 minut od objednání, abyste mohli strávit více času se svým miminkem.

Prvotřídní péče o miminka: Rohlík rozšiřuje nabídku svých privátních značek o MODDIA Baby

MODDIA Baby se odlišuje svou filozofií kombinování vysoké kvality produktů s minimálním dopadem na životní prostředí. V sortimentu najdete plenky, plenkové kalhotky, přebalovací podložky a vlhčené ubrousky, které poskytují maximální pohodlí a ochranu pro ty nejmenší. Rodiče si mohou být jisti, že s MODDIA Baby získají tu nejlepší péči pro své děti a zároveň přispívají k ochraně životního prostředí.

Záruka spokojenosti s vrácením peněz

Rohlík si je kvalitou produktů MODDIA Baby natolik jistý, že pokud s nimi zákazníci nebo miminka nebudou spokojeni, nabízí vrácení peněz skrz automatickou reklamaci. Tato záruka spokojenosti zajišťuje, že každý rodič může vyzkoušet produkty MODDIA Baby bez jakéhokoliv rizika a s naprostým klidem v duši.

Hypoalergenní plenky pro maximální pohodlí

Plenky MODDIA Baby jsou hypoalergenní, dermatologicky testované a šetrné k citlivé dětské pokožce. Obsahují ultra absorpční jádro a systém Fast-Dry 2.0, který zajišťuje suchost na 8 až 12 hodin podle velikosti plenky. Tři absorpční kanálky zajišťují účinnou ochranu proti protečení a rovnoměrně rozvádějí vlhkost v plence. Vnitřní vrstva je super jemná a měkká, vyrobená z celulózy získané z trvale udržitelných zdrojů s certifikací PEFC. Vnější vzdušná vrstva pomáhá pokožce dítěte dýchat a udržuje ji v suchu. Díky elastickým bokům plenky perfektně sedí a zároveň umožňují volnost pohybu. Všechny plenky mají indikátor vlhkosti, který signalizuje správný čas na výměnu plenky.

Pohodlné plenkové kalhotky pro svobodný pohyb

MODDIA Baby nabízí také sortiment pro starší děti – plenkové kalhotky. Plenkové kalhotky jsou vybaveny technologií Flash Dry, která odvádí vlhkost a udržuje sucho až na 12 hodin. Pružné strany se přizpůsobí tělu dítěte, pohybují se s ním a zabraňují úniku, což umožňuje dítěti pohodlně si hrát a objevovat svět bez omezení. Celý sortiment plenkových kalhotek je také vybaven indikátorem vlhkosti, který signalizuje čas na výměnu plenky.

Ekologická péče o miminka

Kromě plen nabízí MODDIA Baby i přebalovací podložky, které zabraňují prosáknutí a izolují miminko od nečistých nebo chladných povrchů. Podložky jsou extra jemné a měkké, vyrobené z celulózy získané z trvale udržitelných zdrojů s certifikací PEFC. Jsou vyrobeny bez chlóru, parfemace a latexu, jejich šetrnost k pokožce je dermatologicky testována.

Vlhčené dětské ubrousky

Pro perfektní péči o citlivou pokožku vašich nejmenších má Rohlík také řešení: vlhčené dětské ubrousky MODDIA Baby ve třech variantách. Classic je dokonalým pomocníkem pro každodenní péči o citlivou pokožku vašich nejmenších, Sensitive zase vhodnou alternativou pro citlivější pokožku, jelikož neobsahují alkohol (ethanol) a parfémy. Nebo sáhněte po vlhčených dětských ubrouscích MODDIA Baby Water – s 99 % demineralizované vody a kapkou hydratačního aloe vera, bez alkoholu (ethanolu) a parfemace. Všechny vlhčené ubrousky jsou pH neutrální k dětské pokožce a jsou vyrobeny ze 100% biologicky odbouratelných rostlinných vláken a neobsahují plasty.

Klub Rohlíček: více času pro rodinu

Díky široké nabídce sortimentu najdete na Rohlik.cz i další dětské produkty, které doplní vaši péči o miminko. Od kojenecké výživy přes dětské kosmetické produkty až po hračky a potřeby pro bezpečnost – vše pohodlně objednáte online s doručením až ke dveřím. Díky rozmanitému sortimentu se Rohlik.cz stává jedním z nejlepších míst pro nákup všeho, co vaše dítě potřebuje, pohodlně a rychle přímo až k vám domů.

Na Rohlíku navíc najdete baby klub Rohlíček plný výhod pro nastávající rodiče a rodiče s dětmi do 12 let. Členové mohou využívat dopravu zdarma každý den mezi 10. a 16. hodinou, exkluzivní slevy na dětské zboží, potraviny a drogerii, a za každý nákup nad 2000 Kč (s výjimkou alkoholu a tabáku) získávají 100 kreditů na zboží z kategorie Dítě. Tyto výhody umožňují rodičům trávit více času s rodinou a méně času starostmi o každodenní nákupy. Tento klub je navržen tak, aby usnadnil život rodinám a poskytl jim širokou škálu výhod a služeb.

Hlavní stránka