lupa x
user

Tesco posiluje nabídku bio produktů a potravin pro speciální výživu

Tesco posiluje nabídku bio produktů a potravin pro speciální výživu

31.07.2024

Redakce

Tesco oznámilo významné rozšíření sortimentu zdravých bio potravin a produktů pro lidi se speciálními požadavky na výživu. Tento krok je součástí trvalé snahy poskytovat zákazníkům kvalitní, zdravé a zároveň cenově dostupné potraviny. Rozšířenou nabídku najdou zákazníci jak v prodejnách po celé ČR, tak na Tesco Online nákupech.

Tesco posiluje nabídku bio produktů a potravin pro speciální výživu

„V posledních měsících intenzivně pracujeme na zlepšení a rozšíření naší nabídky pro zákazníky se specifickými potřebami na stravování. Ať už se jedná o výrobky bez laktózy, bez lepku, bez éček, bez přidaného cukru, bio, veganské nebo proteinové potraviny. Naším cílem je uspokojovat všechny požadavky a přání zákazníků. Věříme, že rozšířením našeho sortimentu přispějeme k jejich lepšímu zdraví a pohodě,“ uvádí Pavol Halász, produktový ředitel Tesco pro Českou republiku.

Pro zákazníky se speciální dietou (bez lepku, bez laktózy, bez cukru, veganskou atd.) Tesco nabízí velmi široký sortiment od surovin na vaření a pečení přes potraviny na snídaně až po nápoje. Co se týká proteinového sortimentu, Tesco v současné době představuje nejširší nabídku kvalitních proteinových produktů na českém retailovém trhu. Jako první řetězec u nás například nabízí výrobky prémiové značky The Beginnings, která vyrábí své produkty z čistě přírodních ingrediencí. Zaměřuje se na potraviny ideální na snídaně a svačiny, jako granoly, tyčinky, sušenky, krekry nebo matchu, kterou řetězec chce také nabízet. Do nabídky Tesco také nově zařadilo výrobky značek Semix, Extrudo a zároveň rozšířilo o další výrobky od Nutrendu, BigBoy a Topnatury.

Výrazně rovněž rozšířilo nabídku rostlinných mlék, za kterou mimo jiné získalo 2. místo v průzkumu Rostlinný řetězec roku 2024. Nově v Tesco zákazníci například nakoupí ovesná mléka značky Oatly nebo rostlinná mléka na hrachovém či bramborovém základu. Do budoucna plánuje firma zařadit do nabídky například hmyzí proteiny nebo ještě více výrobků pro zákazníky s potravinovými alergiemi a intolerancemi, které jsou zároveň bio.

Hlavní stránka