lupa x
user

Tradiční ležáky i speciály až ke dveřím. Oslavte Mezinárodní den piva s Rohlíkem

Tradiční ležáky i speciály až ke dveřím. Oslavte Mezinárodní den piva s Rohlíkem

31.07.2024

Redakce

Mezinárodní den piva je tady, tak proč ho neoslavit jedním nebo dvěma „orosenými“. Už nemusíte chodit do specializovaných obchodů, když ten nejširší výběr máte dostupný na pár kliknutí. Objevte nabídku Rohlíku, kde najdete vše od ležáků po české minipivovary, přes pivní speciály až po zahraniční řemeslná piva a kyseláče. A aby toho nebylo málo, od čtvrtka do soboty si na všechny kousky můžete vychutnat slevu 15 %. Tak na zdraví!

Tradiční ležáky i speciály až ke dveřím. Oslavte Mezinárodní den piva s Rohlíkem

Širší nabídku řemeslných piv byste jinde těžko hledali – v sortimentu Rohlik.cz najdete piva od více než 80 různých značek, které se pyšní svou jedinečností a pečlivou výrobou. Mezi nimi řemeslná piva z více než 20 českých malých pivovarů a na 15 značek zahraničních řemeslných piv ze zemí jako Belgie, Německo, Británie, USA, Nizozemsko, Španělsko, Itálie nebo dokonce Japonsko. Tato piva pocházejí z vybraných pivovarů, které se zaměřují na tradiční postupy a inovace, což je zaručený recept na jedinečný chuťový zážitek.

 

400 piv na jednom místě

V nabídce Rohlik.cz mohou zákazníci najít více než 400 piv, mezi kterými se nachází přes 10 různých druhů – od klasiky jako je výčepní, ležák, pšeničné či černé, až po speciály jako ALE, APA, IPA, NEIPA nebo Soury (kyseláče) a další. Celkově najdou zákazníci v kategorii piva na Rohlíku o 100 produktů více než v běžném supermarketu. Tak proč ztrácet čas obíháním specializovaných prodejen nebo dokonce minipivovarů, když si můžete piva od Madcat, Vinohradského pivovaru, Zíchovce, Matušky či Cvikova objednat pohodlně na pár kliknutí. Co víc, veškeré pivní speciály, řemeslná piva či celé soudky vám Rohlík doručí až ke dveřím.

Oslavte Mezinárodní den piva se vší parádou a dopřejte si ta nejlepší piva. Neodmyslitelné pivní klasiky dokonce Rohlík vozí i chlazené, tudíž si je můžete vychutnat v dokonalé teplotě. A aby toho nebylo málo, od čtvrtka 1.8. do soboty 3.8. máte navíc všechna piva se slevou 15 %. Užijte si tuto výjimečnou akci a objevte rozmanitost pivní nabídky na www.rohlik.cz.

Hlavní stránka